RÉSZVÉTELI FÓRUM V. NEGYEDÉV

A részvételi fórum elején Maurer Krisztina, célterület felelős – közösségfejlesztő kérte a résztvevőket, hogy a chat funkciót használva adják meg nevüket, a képviselt szervezet nevét és címét, valamint telefonos és e-mail elérhetőségeiket. A fórum elején a szervezetek bemutatkoztak, majd röviden felvázolásra került az új célterületi felosztás, valamint az új ügyfélszolgálati időpontok. A változások ezt a célterületet nem érintik. A hírlevél kiküldése folyamatos, melyben aktuális információkkal látjuk el a szervezeteket. Amennyiben valamelyik szervezet a hírlevelet nem kapta meg, akkor kérjük az érintetteket, hogy jelezzék felénk. A következő témakör a járvány miatt elmaradt programokkal kapcsolatos tematika-, illetve időpont-módosítás volt, melyeket előzetesen a közösség már megszavazott.

01_20201027_kép

Most ezeknek a módosításoknak az átvezetése történik a cselekvési tervekben, melyeket mindenkinek eljuttatunk véglegesítés után. Ezek után összegzésre kerültek a megvalósítás első évének eseményei és folyamatai. A következőkben Barkóczi Szabina vette át a szót, aki a járványveszély miatt elmaradt programok megvalósíthatóságát foglalta össze és vázolta fel az új tudnivalókat. Lehetőséget kaptunk arra, hogy azokat a programokat, melyek a járványhelyzet miatt nem tudnak megvalósulni elhalasszuk, abban az esetben, ha a célterületen megrendezésre került az adott negyedévben legalább egy új esemény vagy az adott félévben egy új folyamat. Fontos szempont minden elhalasztott program esetében, hogy minél előbb valósuljon meg.

A következőkben Molnár Zsuzsa a Reménysugár Kulturális Egyesület képviseletében számolt be a „Belvárosi Bolhapiac” című rendezvényről. A program nagyon sikeres volt, már három alkalom valósult meg. A rendezvény kapcsán meghirdetésre került egy történeti kiállítás is, melyhez emlékeket vártunk az itt élőktől. Sajnos ez a része nem volt sikeres a felhívásnak, eddig nem érkezett be anyag. A célterület felelős felvetette a jelenlévő szervezeteknek, hogy esetleg csatlakozhatnak a fenti felhíváshoz, amennyiben rendelkeznek ilyen jellegű anyaggal. Gál András reagált a felvetésre, tájékoztatott arról, hogy lát benne lehetőséget, de az elmúlt időszakban nem volt erre kapacitásuk. Miután nem volt több hozzászólás, Maurer Krisztina megköszönte a részvételt és a fórum lezárásra került.