KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2019 FEBRUÁR

A 2019. februári közösségi beszélgetésre, az eddigiekhez hasonlóan a Civil Közösségek Házában került sor. A közösségi beszélgetésen Barkóczi Szabina szakmai programkoordinátor és Mihálykövi Andrea célterület felelős közösségfejlesztő köszöntötte a résztvevőket.

A beszélgetésen a Civil Közösségek Háza szervezetének munkatársa mellett két magánszemély is érdeklődve jelent meg. A résztvevőknek Barkóczi Szabina ismertette a projektet, valamint tájékoztatást adott a korábbi hónapok tevékenységéről, s a következő hónapok várható feladatairól. A Helyi Akciócsoport munkatársai törekedtek közös ötletelésre bírni a megjelenteket, Mihálykövi Andrea több közösségi összefogáson alapuló rendezvény ötletét felvetette, hogy ezáltal, példák segítségével is érthetőbbé tegye az újonnan érkező érdeklődő számára a projektet. A résztvevők egyike a beszélgetés során nem tudott konkrét programjavaslatot megfogalmazni, de jelezte, hogy átgondolja az elhangzottakat, s élni fog a javaslattevés lehetőségével.

A másik érdeklődő elmondta, hogy ő maga nem készül programjavaslati űrlap leadására, de számos eseményt, rendezvényt, bemutatót látogat városszerte, melyeknek vállalja a fényképes, valamint videós megörökítését. E tekintetben, igény esetén szívesen bekapcsolódna a projektbe. A következő hetek számos rendezvényére hívta fel a Helyi Akciócsoport munkatársainak figyelmét, ezek alkalmasak lehetnek kérdőíves felmérés végzésére és online interjú készítésére.

A közösségi beszélgetés során a közösségi felmérés kérdőíve, valamint az online interjú is bemutatásra került, a résztvevők felkérést kaptak azok kitöltésére.
A közösségfejlesztő elmondta, hogy amennyiben a résztvevők, esetleg valamely általuk ismert formális vagy nemformális szervezet programjavaslatot szeretne beadni, vagy bármilyen kérdésük merülne fel a projekt kapcsán, készséggel állnak rendelkezésre telefonon a HACS munkatársai, e-mailben, valamint a megadott időben a célterületi ügyfélszolgálati helyeken is várják a megkereséseket.