KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2018 OKTÓBER

A I. Belső-Városrész célterület hetedik közösségi beszélgetésének a Civil Közösségek Háza adott otthont. A közösségi beszélgetésen 7 fő jelent meg.
A célterület felelős – közösségfejlesztő köszöntötte a résztvevőket.

Több kérdés is érkezett a résztvevőktől a programjavaslat űrlappal kapcsolatban, amelyek elsődlegesen a programok megvalósításának időszakára vonatkoztak. Felmerültek olyan kérdések is, amik a programokon megjelenő becsült létszámmal és helyszínekkel, valamint a költségekkel voltak kapcsolatosak. A közösségfejlesztő választ adott a kérdésekre, valamint kérte a szervezetek képviselőit, hogy a programjavaslattal kapcsolatban a közösségi beszélgetésen és az ügyfélszolgálati ponton, ügyfélszolgálati időben érdeklődjenek, valamint e-mailben.

A közösségfejlesztő kifejtette, hogy a közösségi interjúk a I. Belső-Városrész célterületen elkészültek, és több intézményi, valamint egyesületi képviselővel is sikerült interjút készíteni.

A közösségi beszélgetés során több terv is elhangzott, amelyet a programjavaslat űrlapba szeretnének a résztvevők a jövőben belefoglalni. A tervek között szerepelt például kisgyermekes, egészséges környezet megteremtésével és hátrányos helyzetűeknek, valamint időseknek szóló program.

A résztvevők a programokat nem csak a Belső-Városrész, hanem a többi célterületen lévő helyszínre is szeretnék kiterjeszteni.

A közösségi beszélgetésre még nem hoztak kész űrlapot, de több javaslat is született, valamint a közösségi beszélgetés résztvevői egymás között is párbeszédet folytattak a programjavaslat űrlap és a programokkal kapcsolatban.