KÖZÖSSÉGI BESZÉLGETÉS, 2018 AUGUSZTUS

A I. Belső városrész célterület ötödik közösségi beszélgetésének a Civil Közösségek Háza adott otthont, amelyen új szervezet is megjelent.
A közösségi beszélgetésen összesen 7 fő vett részt.

célterület felelős – közösségfejlesztő köszöntötte a résztvevőket. A napirendi pontok szerint haladva, a közösségfejlesztő tájékoztatta a résztvevőket, hogy a közösségi interjúk szeptembertől fognak megvalósulni, valamint beszámolt az elmúlt hónap weboldalfejlesztéseiről is, kiemelve a célterületenkénti beszámolókat és az azokhoz tartozó fényképek fellelhetőségét a honlapon.

A közösségfejlesztő kiemelte, hogy szeptemberben űrlap készül, amelynek segítségével lehetőség nyílik a projektek résztvevőinek összeírni a programterveiket.
Bemutatkozott a BioRitmus Életmód és Mozgásművészeti Tehetségpont vezetője, valamint bemutatta szervezetét. A szervezet céljának tekinti a Down-szindrómás tehetségek integrált közegben történő fejlesztését a mozgásművészeten keresztül, továbbá a roma és hátrányos helyzetű tehetségek felkutatását, majd integrált közegben történő fejlesztését, illetve mentorálását.

A közösségfejlesztő elmondta, hogy a szervezetek a szórólapjaikat, plakátjaikat és egyéb kiadványaikat az információs pontokon elhelyezett polcra kirakhatják, illetve a közösségfejlesztőket meg is kérhetik ezeknek az anyagoknak a kihelyezésére.
A közösségfejlesztő közreműködésével a résztvevők kitöltötték a kérdőívet.

A közösségfejlesztő kérte a jelenlévőket, hogy a nagyobb rendezvényeikről tájékoztassák őt, így a projektben megvalósuló tevékenységek során jelen tud lenni az eseményeken.

A következő közösségi beszélgetés szeptember 24-én, 15:00 órakor kerül megtartásra.